Administrație

Încep lucrările la Bazar | Ce angajați vor lucra aici

Clădirea Bazarului va fi reabilitată și recompartimentată pentru a deveni al doilea sediu administrativ al Primăriei Buzău. Lucrările ar putea începe anul acesta și ar urma să dureze până la sfârșitul lui 2019, atunci când o bună parte din resursa de personal a Primăriei se va muta aici.

Direcția Economică, de pildă, reprezintă doar unul dintre compartimentele Primăriei care își va muta activitatea în fosta clădire a bazarului. Edilul Constantin Toma a anunțat că angajații Direcției își vor avea birourile în partea dreaptă a fostului complex comercial, în zona în care se aflau, odinioară, tarabele. Serviciul Arhivă fi și el mutat în noul sediu, odată cu alți funcționari delegați să desfășoare activități de relații cu publicul, dar și alte servicii specifice.

După estimările primarului Constantin Toma, lucrările la fosta clădire a bazarului vor începe în câteva luni, timp în care se va desfășura procedura de licitație.

Se va lucra și pe timp de iarnă, iar până la sfârșitul anului viitor, sperăm noi să terminăm această investiție, care va fi extrem de benefică pentru cetățenii Buzăului în lucrul cu administrația publică buzoiană.”, a declarat primarul Constantin Toma la finalul săptămânii trecute.

Demersurile pentru începerea lucrărilor la Bazar au fost întârziate de obținerea avizelor, în special a celui de la Cultură. Edilii și-au propus să modifice o parte a clădirii, ceea ce a dus la nevoia unei noi aprobări a consilierilor locali, deoarece s-au modificat și indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

Comercianții au fost evacuați din Bazar  în primăvara acestui an, după ce Primăria a anunțat că își dorește clădirea pentru a o transforma în sediu administrativ. Palatul Comunal este supraaglomerat, iar lucrul cu publicul se desfășoară îngreunat.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */