Sport

Începe Cupa Cartierelor. Tu ți-ai înscris echipa?

Poliţiştii de proximitate vor oferi şi în această vară copiilor şi tinerilor din municipiul Buzău posibilitatea să-şi petreacă timpul liber pe terenul de sport, participând la campionatul de minifotbal „Cupa Cartierelor”.  Înscrierile deja au început și vor dura până la data de 28 iunie.

Ajuns la a VI-a ediţie, campionatul „Cupa Cartierelor” se va desfăşura în perioada 1 iulie – 15 august, pe trei categorii de vârstă („până la 16 ani”, „între 16 şi 19 ani” şi „mai mari de 19 ani”) şi se doreşte a fi o alternativă pentru petrecerea timpului liber oferită de poliţiştii de proximitate copiilor şi minifotbaltinerilor din municipiu.

Poliţiştii de proximitate îi invită pe cei care doresc să participe la această competiţie să se prezinte la sediul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Proximitate pentru a se înscrie, până la data de 28 iunie.

Campionatul „Cupa Cartierelor” este organizat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Club Sportiv „Poliţia Buzău”, F.C. Gloria Buzău şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: