Educaţie

Începe Festivalul Artistic Județean al Elevilor Buzoieni | Sâmbătă, Muzica ușoară

În fiecare an, Palatul Copiilor Buzău organizează unul dintre cele mai așteptate evenimente educaționale ale județului – Festivalul Artistic Județean al Elevilor Buzoieni. Ediția a XXII-a a acestui festival – dedicată artei, muzicii și coregrafiei – promite să fie una de excepție, oferind o platformă unică pentru tinerii talentați să-și împărtășească pasiunea și creativitatea.

Festivalul va debuta cu secțiunea Muzică și Coregrafie, domeniul Muzică ușoară, iar evenimentul este programat să aibă loc pe data de 11 mai 2024, începând cu ora 9:00, în Sala de Festivități a Liceului Tehnologic Meserii și Servicii Buzău.

Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții Palatului Copiilor Buzău pe pagina de Facebook, participanții sunt rugați să fie prezenți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea programului, fiecare având negativul piesei proprii salvat pe un stick, pentru o desfășurare eficientă și fără impedimente.

Printre momentele de neratat ale festivalului se numără și recitalul special susținut de Trupa de muzică pop a Centrului de Creație și Agrement Oraș Sîngerei din Republica Moldova. Coordonată de profesorul și directorul adjunct Iurie Ivancea, trupa va oferi publicului prezent o incursiune în universul muzical al pop-ului, într-un spectacol ce promite să încânte și să inspire.

Festivitatea de premiere va avea loc a doua zi, pe data de 12 mai 2024, tot în Sala de Festivități a Liceului Tehnologic Meserii și Servicii Buzău. Aici, participanții și spectatorii vor afla cine sunt cei mai talentați și inspirați tineri din domeniul muzicii și coregrafiei din județul Buzău.

Redăm integral anunțul făcut de directorul Palatul Copiilor Buzău, prof. dr. Veronica Trandafir:
„EXTREM DE IMPORTANT!!!! FESTIVALUL ARTISTIC JUDEȚEAN AL ELEVILOR BUZOIENI, EDIȚIA a XXII-a, 2024. Secțiunea II: Muzică și coregrafie. Domeniul 2.1. MUZICĂ UȘOARĂ. DESFĂȘURĂTOR
PARTICIPANȚI (INTERVAL ORAR DE DESFĂȘURARE: 9.00 – 18.45)
VĂ RUGĂM FOARTE MULT SĂ CONSULTAȚI CU MAXIMĂ ATENȚIE INFORMAȚIILE INCLUSE ÎN PREZENTUL MESAJ ȘI ÎN MATERIALUL ATAȘAT ACESTUIA! Pentru corectări/completări/informații suplimentare, vă rugăm extrem de mult, să luați legătura cu doamna profesor coordonator secțiune BUNILĂ LOREDANA MIHAELA: 0728570440. VĂ MULȚUMIM!
 Concursul va avea loc în data de sâmbătă, 11 mai 2024, începând cu ora 9.00, în SALA DE FESTIVITĂȚI A LICEULUI TEHNOLOGIC MESERII ȘI SERVICII BUZĂU (liceu situat în municipiul Buzău, strada Bazalt, nr. 15), conform prezentului desfăşurător de concurs.
 Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 12 mai 2024, în SALA DE FESTIVITĂȚI A LICEULUI TEHNOLOGIC MESERII ȘI SERVICII BUZĂU, conform unei programări ce va fi anunțată în ziua de concurs.
 PREZENȚA PARTICIPANȚILOR: CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE DE ORA PROGRAMATĂ. FIECARE PARTICIPANT VA AVEA NEGATIVUL PIESEI PROPRII SALVAT PE UN STICK. VĂ MULȚUMIM!
 Invitați speciali: Recital Trupa de muzică pop a CENTRULUI DE CREAȚIE ȘI AGREMENT ORAȘ SÎNGEREI – REPUBLICA MOLDOVA, PROFESOR COORDONATOR, DIRECTOR ADJUNCT IURIE IVANCEA (aproximativ 15 minute). Interval orar: 9.00 – 9.15.
NU UITAȚI SĂ REVEDEȚI ȘI REGULAMENTUL Secțiunii II: Muzică și coregrafie. Domeniul 2.1. MUZICA UȘOARĂ din cadrul acestui festival – concurs (atașat aici din nou).
MULT, MULT SUCCES, TUTUROR!
Director,
Prof. dr. Veronica TRANDAFIR”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button