Știrile zilei

A început azi-dimineață

Autoritățile Buzăului au demarat operațiunea de pavoazare a Buzăului cu steaguri tricolore. Aproape o mie de drapeluri vor împodobi principalele artere din municipiu, în contextul apropierii Zilei Naționale a României.

Anu acesta, Primăria Buzău s-a raliat inițiativei Consiliului Județean, care împodobea, an de an, segmentul cuprins între Prefectură și Parcul Crâng. În consecință, municipalitatea a decis să cumpere 800 de steaguri pe care să le monteze pe principalele artere ale orașului.

Ziua de 1 decembrie va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări militare, religioase și artistice, care vor debuta vineri, la ora 10.00, în faţa Prefecturii Buzău.  Festivitatea se va încheia cu defilarea militară organizată de către Divizia 2 Infanterie „Getica”, la care vor participa aproximativ 450 de militari.

După ceremonie, atenția se va muta în Crâng, acolo unde Consiliul Județean a pregătit 3000 de porții de fasole cu ciolan, dar și un concert de muzică populară.

De asemenea, Primăria Buzău va organiza un concert în Piața Daciei, acolo unde va fi inaugurat și târgul de Crăciun, odată cu aprinderea iluminatului festiv.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button