Știrile zilei

INCONȘTIENȚĂ: Un tânăr beat criță a produs un accident monstru

Când alcoolul își dă mâna cu inconștiența iese ceea ce vedeți în materialul video următor.

Un buzoian de 20 de ani a petrecut cu prietenii la Haleș, iar la finalul unei zile stropite cu mult alcool și-a luat prietenul de 25 de ani și a pornit într-o goană nebună spre Buzău.

Aflat la volanului unui autoturism Volkswagen Passat, tânărul a gonit spre oraș până în momentul în care, amețit de aburii alcoolului, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp electric.

  • Acum kilometrajului a rămas blocat la 90 la oră, dar martorii cred că tinerii aveau mai mult.

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul a zburat de pe șasiu, iar alte componente ale mașinii au fost proiectate le zeci de metri pe șosea și în curțile oamenilor.

Cei doi tineri au fost răniți. Dacă șoferul a reușit să iasă singur din mașină, pentru extragerea pasagerului a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Ambii tineri se află acum la UPU, sub supraveghere.

  • Zeci de locuințe au rămas fără curent.

Locuitorii din zonă ș-au dat seama că s-a întâmplat ceva în momentul în care au auzit bubuitura, iar la scurt timp au rămas fără curent. Ei spun că în zonă se circulă cu mare viteză și vor să inițieze o petiție pentru montarea limitatoarelor de viteză pe carosabil.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Grăjdana către Vernești, un șofer de 20 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe marginea părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a pasagerului, un buzoian de 25 de ani, ambii fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând o valoare de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button