Știrile zilei

INDISCIPLINĂ | Polițiștii locali au identificat peste 200

De la începutul anului până astăzi polițiștii locali buzoieni au reușit să dispună ridicarea de pe domeniul public a peste 200 de mașini abandonate sau parcate neregulamentar. Numai în ultima săptămână au fost identificate 32 astfel de cazuri, proprietarii fiind nevoiți să achite sume cuprinse între 1000 și 2000 de lei pentru a-și recupera autoturismele.

În primele opt luni ale acestui an au fost depistate 217 vehicule abandonate sau fără stăpân, 169 fiind ridicate de către proprietarii sau deținătorii legali,  șase, de către S.C. Urbis Serv, iar în 42 de cazuri  procedura este în desfăşurare.

Doar în cursul saptamanii 30.07 – 03.08.2018  au fost  depistate 32 astfel de vehicule, proprietarii  sau  detinatorii  legali  fiind  somati  să le ridice  de pe domeniul  public  sau  sa  intre în legalitate.

Politistii locali recomandă proprietarilor vehiculelor abandonate de cel putin un an, pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privinta ridicării lor, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate si depozitate într-un spatiu administrat de UrbisServ S.R.L. Persoanele care nu nerespecta dispozitiile legale, pot fi sanctionate cu amenda cuprinsa  intre 1000-2000 lei.”, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Poliției Locale Buzău.

Polițiștii locali de bazează în continuare pe sprijinul cetățenilor în identificarea vehiculelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Buzău. Aceștia au la dispoziție „Telefonul Cetățeanului”, 0238 955 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Extraordinara,au fost depistate,le.a cautat mult?!,ca se vedeau cu oxhiu liber,se vad in continuare,si.n dorobanti und eu stau,sant zeci de rable,d c mana dracu nu vibe sa le depisteze so pe astea,ce asteapta,invitatie speciala,asa ne.am invatat,a cumparat rabla aia de ridicat masini,cu banii nostri,si in loc sa vina.n p..a mea odata,sa ridice rablele,d.nu primar trebuie sa fie subat ca ce?,ca sa depistat cteva rable,si daca vreti va rog frumos,sa veniti cu rabla aia mare,sale ridicati pe cele mici,nu,asavread.nu primar?!,pai asta e o nesimtire din partea lui,o MARE nesimtire,cum mana dracu,sa il rogi sa viba sa faca curatenie in oras,pe banii tai,astai chiar culme nesimtiri,d.le primar puneti houturile la treaba,nui mai tineti sa frece luleaua,pe banii nostrii,ca nu e normal,ieri alantaieri,vroiati sai sati afara,politialocala,acum ii pupati.n cur,ce va facut,va lins in urechi,nu va e rusine,le dati 4000 de roni/luna,de ce,degeaba?!,fata de celespuse,luati atitudine,si saterminam cu rablele din buzau,si inca o problema majora,este iluminatul public,care lasa de dorit,degeaba asfaltati,daca nu montati panouri cu leduri,ca la maracineni,sa se vada ca ziua,nu e normal asa cva!