EconomicȘtirile zilei

Îndrăznește mai mult … cu Sensero

Din primăvara acestui an pe piața locală din Buzău a aparut un nou magazin de lenjerie intimă sexy destinat femeilor.

Deschis din Ianuarie anul acesta, Sensero Lingerie Store oferă o gamă variată de lenjerie sexy și erotică, costume fantezie și wetlook, dar și accesorii pentru cuplu. “Am pornit de la ideea de a redefini și de a da un nou sens la ceea ce înseamnă sexy, îndrăzneț și provocator. Dorim să depășim orice limită deoarece credem în libera exprimarea sexuală și în dorința fiecaruia de experimentare. Aceste lucruri ne reprezintă și dorim să oferim clienților nostri exact ceea ce își doresc.” ne-a explicat managerul Mihai Marinescu conceptul Sensero Lingerie Store.

“Colaborăm direct cu producătorii de lenjerie intimă din Franța și Polonia, iar datorită acestui lucru încercăm să oferim cele mai mici prețuri posibile de pe piața din Romania. Toate colecțiile sunt confecționate în Uniunea Europeană la cele mai înalte standarde din materiale de foarte bună calitate.”

Pentru moment magazinul este doar online – www.sensero.ro – însă proiectul este unul îndrăzneț. “În mediul online punem accent pe discreție și rapiditatea serviciilor. Întreaga colecție este disponibilă în stoc și livrarea se face în 24 de ore oriunde în Romania în siguranță și de o discreție maximă. În Buzău chiar oferim livrare gratuită în aceeași zi.” Cât despre planurile de viitor, “anticipăm ca în primăvara anului viitor să deschidem și primul magazin în care clienții nostri să ne pot vizita oricând.”

sensero1

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button