Economic

FOTO: Industria fast-food din Buzău, greu lovită de coronavirus

Măsura închiderii tuturor localurilor din România pentru prevenirea răspândirii coronavirusului a afectat serios vânzările restaurantelor din Buzău. Dacă localurile cu meniu à la carte înregistrează pierderi uriașe, fast-food-urile din Buzău au ceva mai multe șanse să vândă.

McDonald’s Buzău nu mai servește clienți în incinta restaurantului de pe bulevardul Unirii. Coada s-a mutat însă la McDrive, unde mașinile stau încolonate și douăzeci de minute pentru plasarea comenzilor.

Pierderi mai mici au suferit restaurantele de tip-fast-food cu servire la geam. Pe Spiru Haret, Jabbar și Alladin vând în continuare apreciatele produse fast-food, în regim take-away.

Reprezentanții Jabbar au afișat un anunț prin care își informează clienții că nu mai permit decât accesul a patru persoane simultan în fast-food.

Cel mai mult au de pierdut restaurantele care nu fac livrări la domiciliu. Cei mai mulți dintre antreprenorii din domeniu s-au mutat însă în mediul online, acolo unde speră să realizeze câștiguri măcar la jumătatea celor dinainte.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button