PoliticăȘtirile zilei

INEDIT: Cum a ales un parlamentar buzoian să țină legătura cu alegătorii săi

Senatorul UNPR Constantin Popa este primul parlamentar din România care are o aplicație pentru mobil în AppStore. Buzoienii o popot descărca gratuit și îi pot adresa întrebări senatorului pe care l-au ales.
Parlamentarii români nu rămân niciodată în urmă cu tehnologia. O dovedește senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, cel care și-a creat o aplicație prin care să țină legătura cu electoratul. Aplicația poartă numele senatorului și poate fi descărcată gratuit din Magazin Play. Astfel, buzoienii îi pot adresa întrebări parlamentarului, la care acesta poate oferi răspunsuri sau le poate adresa, mai departe, membrilor Executivului:
„Începând de azi, lansez aplicația Popa Constantin, pe care o puteți găsi pe Android în Magazin Play (se poate descărca gratis). Dacă nu aveți timp să ne vedem la Cabinetul Parlamentar sau nu puteți să vă deplasați, începând de acum, puteți fi alături de mine în Parlament prin intermediul aplicației. Aștept mesajele dumneavostră și vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-o acordați.”, s-a adresat, pe Facebook, parlamentarul buzoian.
 Constantin Popa este autorul mai multor inițiative legislative care vin în sprijinul cetățenilor. Ultima dintre acestea, denumită generic „Primul job”, își propune să faciliteze accesul tinerilor pe piața muncii și ar urma să funcţioneze după un model asemănător cu „Prima Casă” sau „Prima maşină”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button