Știrile zilei

Întâlnire emoționantă a ministrului Culturii cu venerabilul actor Constantin Codrescu

Ministrul Culturii, buzoianul Lucian Romașcanu, s-a întâlnit, miercuri, cu celebrul actor român Constantin Codrescu, pentru a-i transmite Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Venerabilul actor a fost distins cu acest Ordin de Ziua Culturii Naționale, de către președintele Klaus Iohannis, în semn de prețuire pentru toată activitatea depusă și îmbogățirea tezaurului cultural național.

Am mai spus, o repet cu cea mai mare sinceritate: cea mai frumoasă parte a poziției vremelnice pe care o ocup este reprezentată de întâlnirile minunate pe care mi le oferă.
Astăzi, 30.03.2022, am avut imensa bucurie de a mă afla alături de unul din prea puținii rămași uriași actori ai României. Constantin Codrescu, la 90 de ani și un pic de viață, la peste 70 de ani de carieră, ne-a primit cu mare căldură, împreună și doamna sa, în nemeritat de modesta lui locuință. Motivul întâlnirii, unul de mare emoție, acela de a-i transmite Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler acordat de Președintele României la propunerea Ministerului Culturii. Îi urăm sănătate multă și pace în suflet!”, a precizat Lucian Romaşcanu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: