Știrile zilei

Interlop buzoian, snopit în bătaie în Marea Britanie

Anaser Duduianu, unul dintre pretendenții la șefia clanului Duduianu, a fost snopit în bătaie de mai mulți interlopi craioveni în Marea Britanie. Internat de urgență într-un spital din Birmingham, Anaser Duduianu se află sub paza strictă a polițiștilor englezi. Potrivit Newsweek, după externare, Duduianu urmează să fie anchetat de autoritățile din Marea Britanie, apoi va fi predat autorităților românești.

Pe numele real al lui Anaser Duduianu, Florin Duduianu, Judecătoria Sector 1 a emis mandat de arestare preventivă, nr. 86 din data 14.08.2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Un alt membru al clanului Duduianu, Ștefan Duduianu, a fost dat în urmărire internațională. „La data de 14.08.2020 Judecătoria Sectorului 1 București a emis împotriva acestuia, mandatul de arestare preventivă nr. 85 UP, pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la santaj și tâlhărie calificată”, se menționează pe site-ul Poliției Române.

Interlopii români s-au încăierat pe străzile din Birmingham, oraș aflat aflat la aproximativ 200 de km de Londra, în Marea Britanie. Acolo și-a stabilit „cartierul general” clanul Duduienilor, în special Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu.

Surse din cadrul Poliției Române susțin că Florin Duduianu, zis Anaser, a fost bătut cu bestialitate de interlopii craioveni din clanul Sărdaru, specialializați în furturi de pe carduri bancare. Nu se știe de la ce a pornit scandalul între interlopi.

Anaser Duduianu (36 de ani) și Ștefan Duduianu (24 de ani) au încercat să-și piardă urma în Marea Britanie. Cei doi au fugit din țară după ce Florin Salam și mai mulți maneliști locali au reclamat că sunt șantajați și tâlhăriți de Duduieni. De exemplu, Florin Salam s-a spovedit în fața polițiștilor cărora le-a spus că membrii clanului Duduianu îl terorizează și îi iau banii de la cântări încă din anul 2015.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close