Știrile zilei

Intervenție contracronometru, la Cândești!

În această dimineață, la ora 10:18 minute, un apel prin numărul unic de urgență 112, solicita intervenția pompierilor militari în satul Cândești, comuna Vernești din județul Buzău, pentru salvarea unei capre căzută într-o fântână dezafectată, cu adâncimea de peste 20 de metri.

La adresa indincată de apelant a fost mobilizat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, dotat cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.

După evaluarea situației, plutonierul major Stancu Sorin, asigurat cu cordițele de siguranță de ceilalți membri ai echipajului, a coborât în fântână, reușind să scoată animalul în siguranță la suprafață.

Munca în echipă și încrederea în colegi sunt ceea ce îi face pe pompieri capabili de rezultate neobișnuite, împreună făcând față mult mai bine pericolelor la care se expun pe timpul intervențiilor!

Salvatorul zilei: plutonier major Stancu Sorin

Este unul din cei mai experimentați membri ai echipei de căutare-salvare ai subunității din care face parte, iar multitudinea de intervenții pentru salvarea persoanelor aflate în pericol de înec, rămase blocate la înălțime sau în diferite spații, precum și pentru salvarea animalelor aflate în medii ostile vieții a dus la dobândirea unei experiențe importante în domeniu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button