Știrile zilei

Intervenție de urgență într-o parcare din centrul Buzăului

UPDATE: Pompierii au reușit să deblocheze ușile fără a produce pagube autoturismului.

  • De la ce a pornit totul?

Se pare că femeia era cu ginerele ei în oraș, iar la un moment dat acesta a mers până la o bancă din apropiere. Nu și-a dat seama și a încuiat-o pe soacra sa în mașină.

La scurt timp, femeia a realizat că nu mai poate ieși, așa că a sunat la 112. A fost scoasă din autoturism în stare bună, însă cu siguranță își va aminti mult timp această zi.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

La ora difuzării acestei știri, pompierii buzoieni acționează pentru deblocarea ușilor unei mașini, în parcarea din zona bisericii „Sfinții Îngeri”.

Se pare că solicitarea ar fi venit din partea unei femei care a rămas blocată în propria mașină. A intrat în panică și a sunat la 112, cerând ajutor.

Pompierii s-au deplasat de îndată la fața locului și încearcă să deblocheze ușa. Mulți curioși s-au strâns în jurul mașinii pentru a urmări intervenția mai puțin obișnuită, ce-i drept.

Foto: facebook.com/Din Trafic Buzău

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Este știre adevărată? Sau este o gluma. Nu prea înțeleg cât a stat ginerele la banca. De ce soacra nu a sunat ginerele și a sunat la 112. Asta este mai degrabă o povestioara de adormit copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button