ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Inundație în Zona Industrială: „Coada se întinde până la Drăgaică”

Traficul se desfășoară îngreunat, la această oră, în Zona Industrială din municipiul Buzău, din cauza cantității mari de apă căzută în ultimele ore.

Mașinile înaintează cu greu prin bălțile formate pe carosabil. De fiecare dată când plouă mai mult, sistemul de canalizare nu mai face față, iar Zona Industrială se transformă într-un lac.

Iritați, șoferii nu pot face altceva decât să filmeze și să își strige nemulțumirea pe Facebook. „Coada se întinde până la Drăgaică”, ne transmite unul dintre participanții la trafic.

Ploaia de azi a creat probleme și buzoienilor care locuiesc la casă. Pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Depoului, acolo unde apa a inundat o gospodărie.

Buzăul se află sub avertizare cod portocaliu de vreme severă imediată, motiv pentru care locuitorii au fost sfătuiți, printr-un mesaj RO-ALERT, să evite deplasările și să se adăpostească.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. unde se poate consulta proiectul sau macar informatii mai detaliate despre acesta …

    observ ca totul e la secret …

  2. E si normal sa fie totul la secret ca doar totul e pe bani publici iar acesti bani publici sunt gestionati de un mare carmaci care n-a fost in stare sa-si administreze propria afacere, ce sa mai spunem de banii nostri….
    Asadar, buzoieni, vaitati-va acum si votati cu creierul in 2024. Altfel toate vorbele nu fac 2 lei.

  3. Azi erau adunati cirochine de la muncitori de la CA, cateva doamne la taior si unii domni la costum. Comentau continutul canalellor, judecand dupa privirile pe care le aruncau sincron acolo unde primii ridicau capacele. Aproape as pune pariu ca tot buzoienii sunt de vina, ca arunca vapoare ori se kk inuman de mult si infunda ctitoria.
    Apropos, daca asa sunt capabili aia de la strabag sa puna capace de canal, ca de asfalt si dale ne-am lamurit un targ intreg, atunci e bine. In 10 ani se alege praful de austria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button