EconomicȘtirile zilei

Investiție de 6 milioane de euro, la ieșirea din Buzău

WDP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spaţii industriale de pe piaţa locală, își propune să extindă spaţiile de depozitare Ursus Breweries le are în Buzău. Extinderea se va face pe o suprafață de 5.200 de metri pătraţi, WDP urmând a cheltui 6 milioane de euro în acest scop.

Potrivit zf.ro, WDP are în plan extinderea centrului de distribuţie Ursus din Buzău în primul trimestru al anului 2024. Investiţia se ridică la 6 milioane de euro, dar banii par cheltuiți inteligent, căci numai în primele trei luni ale acestui an, WDP a încasat în România venituri din chirii în valoare de 17,3 milioane de euro.

„Finalizarea extinderii este pre­văzută pentru primul trimestru al anu­lui 2024. Ursus Breweries va în­chiria această nouă parte pentru o perioadă de opt ani“, se arată în cel mai recent raport WDP, aferent pri­mului trimestru din 2023, conform sursei citate.

În 2020, WDP a dat în folosință depozitul cu suprafața de 21 500 de metri de la ieșirea din Buzău spre Vernești, construcția fiind destinată fabricii de bere. Investiția a devenit necesară ca urmare a creșterii volumelor de produse livrate în ultima perioadă de fabrica de bere din Buzău, dar și de celelalte unități de producție ale grupului.

Zilnic, de aici pleacă TIR-uri încărcatre cu bere către clienții din sudul, estul și nord-estul țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button