Știrile zilei

Invitație la Galleria Mall Buzău

Un nou motiv de bucurie pentru cei mici! uminică, 10 februarie, între orele 16,00 și 18,00, cei mici sunt invitați să participe la evenimentul organizat în parteneriat cu Events’INA. Atelierul de creație va fi urmat de o petrecere la care sunt așteptați să participe cât mai mulți copii!

Astfel, prima oră va fi dedicată atelierului de creație, când participanții vor trebui să își facă codițele și urechile animăluțului drăgălaș în care vor să se transforme, iar la ora 17,00 va începe acțiunea de face-painting, urmată de petrecerea tematică.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Pe cand astfel de evenimente interactive in aer liber? Parintii sa petreaca timp de calitate alaturi de copii si coordonatori. Animalutele sa fie reale, poate chiar o ferma amenajata si deschisa publicului larg, in care sa fie salvate si dresate animalele de la centrele de ecarisaj, cu dresori certificati, pentru a fi adoptate de catre persoanele cu nevoi speciale si familiile care doresc incurajarea sentimentului de responsabilitate al copiilor. Este investitie pe termen lung in educatie si implicare( model: centrele, fermele de adoptii canine, feline din alte tari; la noi, apreciez comuniunea oameni-animale din orasul Sulina). Oamenii fac diferenta; adultii ofera exemplul, copiii invata!

/* ]]> */