Politică

Iohannis, NEDEMN pentru un candidat la Președinție (P)

„Fuge, din nou, de o confruntare televizata cu Victor Ponta!
Candidatul ACL a refuzat să meargă la televiziunile care îl critică, deși Victor Ponta a mers la televiziunile care îl critică. În schimb, a preferat sa jignească jurnaliștii, inclusiv pe cei care l-au primit. Și marți și miercuri, a mâncat bătaie în dezbateri și a cerut ca emisiunea să se termine mai repede.  Iohannis fuge de dezbaterile cu Victor Ponta. La Realitatea TV si B1 TV a venit lazaroiu_e_putin_probabil_verdictul_cazul_iohannis_dat_pana_alegeriforțat, deși aceste televiziuni îl susțin pe Iohannis în campanie. Pe ”teren propriu”, Iohannis a fost înfrânt categoric de Victor Ponta și a arătat cât de NEPREGĂTIT este să conducă România. Iohannis a preferat să meargă doar la televiziunile care îi sunt ostile premierului. Iohannis dă dovada de maximă lașitate! Chiar și așa, Victor Ponta l-a facut KO. Candidatul ACL are o atitudine de pierzător –un șef de stat trebuie să fie în primul rând vertical și curajos. Iohannis este fricos și nepregătit. Am constatat uriașa diferență de pregătire dintre cei doi– Iohannis este mult mai slab decât Victor Ponta nu doar în atitudine, ci pe fond, pe competență, informații și consistență. Cele două dezbateri au arătat un Iohannis gafeur și care nu știe nimic despre țara pe care vrea o conducă. Iohannis a fugit de 2 din cele 4 dezbateri și a fost bătut la celelalte 2 dezbateri de catre Victor Ponta. Acest lucru ne rămâne după aceste dezbateri – Iohannis un politician nepregătit să fie președinte și căruia îi aste frică de dezbateri.
DAR DE CE ÎI ESTE LUI IOHANNIS FRICĂ DE DEZBATERI? PENTRU CA NU POATE RĂSPUNDE LA TEMA RETROCEDĂRILOR CUMPLITE FĂCUTE DE EL ÎN SIBIU! ȘI-A DAT BISERICII SI FORUMULUI LUI JUMĂTATE DIN ORAȘ! Din 1976 de cereri de retrocedare, le-a dat aviz pozitiv doar la cele pentru el! Este vorba de retrocedarea, în Sibiu, doar a clădirilor care aparțin în prezent bisericii de care aparține domnul Iohannis, dar și Forumului germanilor din Sibiu. Au existat 1976 de cereri de retrocedări. Majoritatea, nesoluționate. În schimb, s-au retrocedat, către Biserica Evanghelică și Forumul Democrat, condus chiar de Iohannis! Lista cladirilor retrocedate în Sibiu, și care au ajuns fie la Biserica Evanghelica, fie la FDGR, cuprinde: Muzeul National Brukenthal, Liceul Teoretic Brukenthal, Palatul Copiilor, Spitalul de Pneumoftiziologie, Liceul de Arta, Sediul direcției Sibiu a Arhivelor Naționale, Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiului, Complexul de servicii comunitare „Prichindelul”, Căminul de Batrâni, Clădiri din complexul Muzeal Astra.
AZI, TOATE INSTITUȚIILE PUBLICE DIN ACESTE LOCAȚII PLĂTESC CHIRIE, DIN BANII ROMÂNILOR, CĂTRE BISERICA LUI IOHANNIS ȘI CĂTRE FORUMUL LUI! Asta spune de fapt cât de necistit este acest Klaus Iohannis, care a fugit toata campania de Victor Ponta și de presă, pentru a nu da socoteală pentru ce a făcut!victor-ponta-realitatea.net_
În schimb, se ține de diversiuni. Legat de solicitarea lui Klaus Iohannis privind convocarea Parlamentului pentru respingerea Legii amnistiei și grațierii: LEGEA AMNISTIEI SI GRATIERII ARE AVIZ NEGATIV DE LA MINISTERUL JUSTITIEI! LEGEA nu este susținută de nimeni! Iohannis pur și simplu a mințit că Victor Ponta sau PSD ar susține o astfel de lege. Iohannis este un mare demagog, pentru că nu cere demisia din Parlament a colegilor săi care au decizii definitive de condamnare sau incompatibilitate sau a căror arestare se cere!
ÎNCHEIEM CU ÎNDEMNUL CĂTRE ROMÂNI SĂ VINĂ LA VOT! PE 16 NOIEMBRIE, TREBUIE SĂ ALEGEM, CUM SPUNEA TUDOR GHEORGHE, UN CANDIDAT VIU, PE VICTOR PONTA- președintele care unește, un om mândru că este român și care vrea să fie alături de noi toți – de pensionari, de cei ce muncesc, de tineri, de toți oamenii activi – de toți cei care vor o Românie Puternică!”
Biroul de presă al PSD Buzău

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: