Educaţie

Ionel Meiroșu, noul șef al IȘJ Buzău

Noul inspector școlar general al IȘJ Buzău este Ionel Meiroșu, directorul Școlii Gimnaziale „Vasile Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat. 

Astăzi, ministrul Educației, Monica Anisie, a semnat ordinul de eliberare din funcție a șefei IȘJ, Florina Stoian, numindu-l în loc pe Ionel Meiroșu.

Decizia vine în contextul în care șefa IȘJ Buzău, Florina Stoian, a condus inspectoratul în ultimii patru ani, asta după ce a fost singurul candidat care a promovat concursul organizat de minister în luna mai a anului 2016.

În trecut, președintele PNL, Cristinel Romanescu, a anunțat că viitorul inspector școlar va fi un cadru didactic de la Râmnicu Sărat.

Ionel Meiroșu s-a mai aflat la conducerea IȘJ Buzău, ca inspector școlar general adjunct. În 2009, odată cu venirea la putere a PDL, Meiroșu a fost schimbat din funcție.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Unde l-a dat si Stoian, la ministerul de culoarea potrivita! Nu va mai legati aiurea de detalii, omul e mult mai bine pregatit decat predecesorii sau actualii! Sa ii dam o sansa!

    1. UITE CU IDIOTI DIN ASTIA CA TINE,CARE CONSIDERA CA SUSTINEREA UNUI CONCURS PENTRU OCUPAREA UNEI FUNCTII IMPORTANTE, SUNT DETALII, SE DUCE DRACULUI TARA DE RAPA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button