PoliticăȘtirile zilei

Ionela Dobrică, funcție importantă la București! | Iată cu cine va lucra!

Suflu tânăr într-un departament cheie din sfera Puterii. Deputatul PSD Ionela Dobrică a devenit vicepreședintele Departamentului de Infrastructură și Transport al PSD, poziție din care va lucra alături de un fost ministru de resort.

Învestirea parlamentarului buzoian în funcția de vicepreședinte echivalează cu o chemare a Oanei Dobrică în rândul specialiștilor de care dispun social-democrații la nivel central, adică acolo de unde se dă ora exactă în politică și administrație.

Ionela Dobrică este unul dintre tinerii deputați care au confirmat pe parcursul acestui mandat, deși prejudecata privind vârsta îi băgase pe toți în aceeași oală. Buzoianca Ionela Dobrică se află în cel de-al treilea an al primului său mandat, timp în care a inițiat și semnat numeroase proiecte legislative care contribuie, astăzi, la crearea unei societăți mai bune.

„Începând de astăzi sunt Vicepreședinte al Departamentului de Infrastructură și Transport al PSD. Voi lucra alături de domnul Felix Stroe, fost Ministru al Transporturilor, unul dintre profesioniștii partidului în acest domeniu și un om pe care îl admir și de la care sunt convinsă că am multe de învățat!
#RomaniaMeritaMaiMult”, a scris deputatul Ionela Dobrică pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: