Politică

Ionica Tarău s-a înscris în ALDE: „Am revenit acasă!”

Buzoianca Ionica Tarău, interpret autorizat în limbaj mimico gestual și unul dintre cei mai importanți militanți pentru drepturile surdo-muților, s-a alăturat echipei ALDE Buzău. Ionica Tarău va candida pentru un post de consilier municipal în cadrul Consiliului Local al municipiului Buzău.

Anunțul a fost făcut ieri, în conferința de presă ALDE Buzău, la care a participat și președintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu:

„Începând de astăzi ma alătur unei echipe ALDE Buzău.
De ce spun asta, în perioada 2018-2019 am activat în ALDE sect 4 București, o echipa condusa de domnul Chiotan Adrian Vlad alături de care am și lucrat.
Am revenit acasă la Buzău, alături de echipa condusa de Nicoare Iulian, George SavaViorel Ion, oameni pe care – i cunosc bine, oameni alături de care am colaborat frumos mulți ani, din anul 2007-prezent.
Mulțumesc pentru recomandările făcute unui om pentru care am respect, admirație, prețuire și recunoștință, acesta fiind domnul Chiotan Vlad Adrian.
Regret ca am părăsit echipa ALDE sect 4 București dar, sunt bucuroasa să-mi ofer experienta mea în interesul buzoienilor în echipa alături de buzoieni.
Munca în echipă, înseamnă succes!
Am fost, sunt și rămân persoana care asa cum gândește, asa se exprima, am fost, sunt și rămân persoana care militează pentru drepturile persoanelor cu nevoi speciale !
Septembrie se apropie cu pași repezi!
Mulțumesc pentru încredere, trăiesc cu speranța că nu voi dezamăgi, gândesc pozitiv și cred în echipa!”, a scris Ionica Tarău pe Facebook.

Ionica Tarău este unul dintre cei mai importanți activiști români din domeniul sprijinirii și protecției persoanelor cu dizabilități. Este mama lui Mihai, un tânăr surdo-mut care a absolvit Faculatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale comunicării de la Universitatea din București (FJSC).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button