Administrație

Ionuț Dragomir, cel mai proaspăt membru al Consiliului Județean Buzău

Ionuț Sebastian Dragomir, fiul primarului din Gălbinași, este cel mai proaspăt membru al Consiliului Județean Buzău. Validarea sa a avut loc astăzi, în cadrul ședinței ordinare care s-a desfășurat în condiții speciale, din cauza amenințării coronavirusului.

Noul consilier candidase pe lista PSD la alegerile locale din 2016, aflîndu-se la poziția 26. După demisia fostului consilier Silviu Nicoară, devenit funcționar public la Direcția Județeană de Cultură, i-a venit rândul lui Ionuț Dragomir să ocupe fotoliul liber de consilier.

Ionuț Dragomir are 35 de ani și a absolvit Facultatea de Științe Economice din Brașov, domeniul management. Este căsătorit și are doi copii, iar în prezent lucrează în cadrul unui birou parlamentar. din Buzău. În plus, este consilier al președintelui Asociației Județene de Fotbal Buzău, Adrian Petre.

Astăzi, consilierul județean Dragomir Ionuț Sebastian a depus jurământul și a fost desemnat de colegi drept membru al Comisiei pentru organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button