Știrile zilei

Ionuț s-a stins azi-noapte | Avea doar 26 de ani

Un tânăr din Buzău a murit azi-noapte, după mai bine de o săptămână în care s-a aflat în comă, la un spital din Germania.

În urmă cu câteva săptămâni, Ionuț plecase la muncă în Germania. Își găsise un job la o firmă de exploatare a lemnului din Hanovra. La începutul lunii septembrie, în timpul unei operațiuni banale,un buștean l-a izbit puternic în cap.

Lovitura a fost devastatoare. Creierul tânărului a fost inundat de sânge, iar Ionuț a intrat în comă profundă. Aseară, medicii l-au deconectat de la aparate.

Tânărul urma să se întoarcă în țară pe data de 20 septembrie. Apropiații au avut un șoc în momentul în care au aflat că Ionuț e pe moarte. Este motivul pentru care prietenii și cunoscuții din Buzău au început să posteze mesaje de condoleanțe.

„Ionuț, noi nu avem decât cuvinte de laudă pentru tine, ai fost copilul pe care multi părinți și-l doresc! Când vorbeam despre tractorul și utilajele ce le luaseși îți luceau ochii și radiai de fericire! De ce trebuia să lași totul și să pleci la muncă în străinătate?! Ce îți lipsea copilule aici?! Nu! Nu vreau să cred că este adevărat! Aș vrea să cred că mâine Andreea îmi va spune că a vorbit cu tine! Aș vrea că Dumnezeu să nu fie atât de rău în ce te privește! Ionuț, ne-ai rupt sufletul tuturor celor care te-am cunoscut! Îmi amintesc când ți-am dat mașina să mergeți să luați pizza și nu știați pe unde se alimentează cu gaz! Doamne, sunt multe de spus, dar nu mai am putere! Zbor lin către Îngeri suflet frumos! Nu te vom uita niciodată!”, a postat pe Facebook Daniela Săndoiu, o apropiată a familiei

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5