Utile

Istoria de succes din spatele imperiului Moroccanoil

Moroccanoil este un brand israelian, pentru îngrijirea părului, ce dezvoltă anual diverse linii cosmetice pe bază de ulei de argan, ale căror eficiență dovedită a făcut instantaneu înconjurul lumii.

Baza succesului companiei este o formulă inovatoare, care conferă șuvițelor netezime și strălucire naturală, îmbunătățindu-i starea după fiecare utilizare.

Produsele Moroccanoil sunt îmbogățite cu antioxidanți și substanțe nutritive, au o calitate impecabilă și garantează rezultate vizibile imediate. Linia mărcii include diverse compoziții cu funcție de regenerare, hidratare și modelare, pentru toate tipurile de păr.

Cosmeticele profesionale sunt distribuite doar în saloanele de lux și cele profesionale, iar componenta cheie a tuturor produselor Moroccanoil este uleiul de argan- unul dintre cele mai rare uleiuri din lume, ce restabilește activ structura firelor de păr și elimină fragilitatea. Toate aceste calități exclusive au fost descoperite de Carmen, fondatoarea brandului, în anul 2006, atunci când și-a petrecut vacanța în Israel.

Efectul vizibil imediat al utilizării produselor cosmetice Moroccanoil, în doar un an a clasat compania Moroccanoil în topul  liderilor cosmetici din SUA: liniile inovatoare au fost utilizate în ședințele foto ale revistelor celebre – Oscar, Grammy, Globul de Aur și premiile muzicale MTV. Iar în următorii cinci ani, compania a dezvoltat o serie de produse complexe de îngrijire a părului și a câștigat faima dincolo de granițele Americii.

În prezent, distribuitorii oficiali oferă cele mai calitative produse pentru stiliști renumiți din Marea Britanie, Spania, Australia, Brazilia, Italia și multe alte țări.

Moroccanoil  a câștigat o reputație incontestabilă în mediul profesional – la cele mai mari expoziții internaționale de cosmetice și parfumerie, standul mărcii devenind invariabil centrul de atracție pentru toți vizitatorii.

De ce este uleiul de păr MOROCCANOIL atât de popular în întreaga lume?! 
Statisticile arată că 100% dintre persoanele care au testat un produs de-al mărcii, ulterior doresc să-l achiziționeze. Este demn de remarcat faptul că MOROCCANOIL este compania care a dat naștere categoriei produselor de îngrijire a părului pe bază de ulei de argan, atunci când a fost lansat Tratamentul Moroccanoil în 2006.

Secretul uleiului revoluționar constă în formula sa unică și extrem de benefică pentru păr. Potrivit gazdei CNN, Moroccanoil „are una dintre cele mai secrete formule” (posibil a doua după Coca-Cola). Tehnologii companie afirmă „Ni se spune în permanență că compoziția noastră aromatică creează un fel de  dependență, drept urmare este acum brevetată oficial și chiar extinsă într-o linie specială  de îngrijire a corpului”.

Motivele pentru care ar trebui să alegi MOROCCANOIL:

  • Oferă rezultate vizibile după prima aplicare.
  • Printre fanii Moroccanoil se enumeră Salma Hayek, Catherine Zeta-Jones, Claudia Schiffer, Heidi Klum, Kim Kardashian, Jessica Simpson și mulți alții.
  • Produsul este potrivit pentru orice tip de păr, îl face îngrijit și ușor de manevrat!

Uleiul de argan conține acizi grași nesaturați și tocoferoli antioxidanți, care întăresc structura firului de păr și regenerează activ fibra capilară. În plus, produsul nu conține alcooli, ceea ce împiedică arderea și uscarea părului.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button