AdministrațieEconomic

ISU a închis azi un local extrem de cunoscut buzoienilor

Deși ISU nu menționează denumirea obiectivului, se pare că ar fi vorba despre Berăria J de pe bulevardul Gării. O altă unitate de pe bulevardul Nicolae Bălcescu a pus lacătul pe ușă pentru renovare.inchis
Tragedia de la Colectiv, în care au pierit 56 de oameni, a fost un semnal de alarmă extrem de important pentru autorități, care au înăsprit controalele. La Buzău, pe lângă aplicarea unor amenzi ce depășesc suma de două miliarde de lei vechi, inspectorii ISU au luat și măsura închiderii temporare a unui local foarte frecventat de buzoieni.
Potrivit comunicatului ISU Buzău, pe care îl redăm mai jos, măsura închiderii se va menține până la remedierea deficienţelor constatate. Pe ușa unui alt local, de pe bulevardul Bălcescu, a apărut astăzi un afiș prin care administratorii își anunță clienții că sunt în renovare.
„Având în vedere interesul manifestat cu privire la controalele de specialitate desfăşurate la nivelul judeţului de către personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, precum şi obiectivul prioritar al instituţiei noastre referitor la asigurarea climatului de siguranţă la nivelul comunităţii, vă comunicăm următoarele:
         În urma unuia dintre controalele desfăşurate în week-end, care a necesitat o verificare amplă a documentelor de referinţă, conform procedurilor, în cursul zilei de astăzi, unei locaţii din cadrul unui operator economic din municipiul Buzău i s-a aplicat măsura complementară de oprire a funcţionării ori utilizării construcţiei pentru încălcarea gravă a cerinţei de securitate la incendiu în ceea ce priveşte periclitarea vieţii ocupanţilor şi forţelor de intervenţie.
         De asemenea, spaţiul respectiv va rămâne închis până la remedierea deficienţelor constatate.”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: