Știrile zilei

ISU Buzău face angajări | 23 de posturi disponibile

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău anunță organizarea unui concurs de angajare în vederea ocupării a 23 de posturi de conducător auto. 

Încadrarea se va face din sursă externă, nefiind nevoie ca persoanele care participă la concurs să fie absolvenți ai școlilor din subordonează M.A.I.:

„✅Angajări din sursă externă la I.S.U. Buzău! Vino să te alături echipei noastre!

🧑‍🚒Inspectoratul pentru Situații de Urgentă „Neron Lupașcu” al județului Buzău organizează concurs prin încadrare directă, în vederea ocupării a 23 posturi de conducător auto (autospeciale) în cadrul:

📌Serviciului Logistic compartiment Tehnic – grupa Transport;
📌Detașamentului de pompieri Buzău;
📌Detașamentului de pompieri Râmnicu Sărat.

‼️ Condiții minime: Vârsta între 18 și 35 de ani, absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, posesor permis de conducere categ. B,C.
‼️Documentele din dosarul de recrutare vor fi depuse exclusiv on-line de către candidaţi la adresa de e-mail [email protected], conform perioadelor menționate în anunțul de recrutare ce se regăsește pe site-ul inspectoratului în secțiunea „Carieră”.

✅Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului, condițiile de recrutare, documentele necesare precum și alte informații relevante se regăsesc în anunțul prezentat pe site-ul oficial al instituției.

✅De asemenea orice modificări, informații noi, dar și rezultatele vor fi făcute publice prin postarea în secțiunea „Cariera” ( http://isubuzau.ro/index.php?pg=cariera.htm ) și afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău din municipiul Buzău, strada Bistriţei nr.51, judeţul Buzău, telefon 0238 721 301; 0238 724 059, interior – 27114.” este textul postat pe pagina de Facebook a ISU Buzău. 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: