ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

Iulia a murit astăzi, într-un accident cumplit. Avea doar 23 de ani

Durere fără margini, în familia unei buzoience în vârstă de 23 de ani, decedate astăzi într-un grav accident de circulație produs pe un drum din județul Ialomița. 

Tragedia a avut loc în jurul orei 15:00, în apropierea localității ialomițene Movila, în impact fiind implicate două autoturisme: un Audi și un BMW.

În BMW-ul cu numere de Buzău se aflau doi tineri: Iulia, o tânără de 23 de ani, nail-tehnician și make-up artist apreciat în Buzău, și prietenul acesteia, care se afla la volan.

La un moment dat – încă nu se știe din ce motive -, mașina lor și autoturismul Audi care venea din sens opus au intrat în coliziune frontală.

Impactul a fost devastator. Iulia a murit pe loc, în timp ce o femeie din cealaltă mașină, găsită de salvatori în stop cardio-respirator, s-a stins cateva zeci de minute mai târziu.

În această după-amiază, în jurul orei 15:00, pe DJ 212, între localitățile Platonești și Movila s-a produs un accident de circulație, soldat cu decesul a două persoane si vătămarea corporală a altor două.

Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre 2 autoturisme. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.”, au transmis autoritățile.

Iulia era o tânără pasionată de artă, fiind apreciată de toți cei din jur. Era make-up artist și nail-tehnician, ajutându-le și pe alte tinere dornice să reușească în domeniul beauty.

În timpul liber, bunica sa, profesoara Amelia Papazissu, o învăța tainele țesutului pentru a duce mai departe tradiția populară. Tatăl Iuliei este proprietarul unui parc auto situat la ieșirea din Buzău.

În ultima postare pe care tânăra a făcut-o pe Facebook, cu doar câteva ore înainte de accident, anunța fericită că pentru ea urmează câteva zile libere. Din păcate, drumul ei s-a frânt atât de devreme și de nedrept…

De la aflarea veștii, mesajele de condoleanțe curg pe paginile de socializare.

Drum lin către îngeri iubita mea, nu pot sa accept ca nu mai ești . De ce tu ?? De ce ? Când tu nu greșeai nimănui cu absolut nimic. “

” Unde au zburat visele tale,înger frumos,când îmi spuneai ca vrei sa fi cea mai buna dintre cele mai bune,care luptai cu ambiție și dedicare pentru fiecare pas făcut spre cariera ta,când îmi spuneai ca îți dorești sa faci atât de multe și eu îți spuneam sa faci pași mici dar siguri.Îngerii sa îți fie alături pe acest drum și sa știi ca nu te vom uita. “

” De ce ai plecat atât de devreme, suflet frumos? Oare nu puteai tu să îți trăiești tinerețea? Încă nu am cuvinte sa spun cât de rău doare despărțirea asta. Încă nu pot sa cred ca tu nu mai ești și că totul s-a întâmplat brusc…vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna și să nu uiți ca te vom iubi de ori unde vei fi. Îngerii să îți fie alături pe drumul acesta și să nu te lase singură. Condoleanțe și sincere regrete familiei

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Parese ca va pasa numai de una dintre victime, de cealalta victima care se afla in cealalta masina (Audi) nu pomeniți mare lucru. De șoferul vinovat nici atat.
    Poate ca ar fi cazul sa prezentati situatia impartial, precum si să da-ți un sfat copiilor de bani gata să îi respecte in trafic si pe cei pe care îi consideră inferior lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button