Administrație

„Izoletă” nouă, cumpărată de Consiliul Județean pentru spitalul din Buzău

O targă tip izoletă comandată de Consiliul Judeţean a intrat miercuri în dotarea Spitalul de Urgenţă Buzău. Aceasta va fi utilizată pentru transportul pacienţilor suspecţi sau infectaţi cu COVID-19.

„Din păcate, focarul identificat în Municipiul Buzău ne determină, poate mai mult ca niciodată, să fim în continuare foarte precauţi şi să respectăm toate măsurile de prevenţie!”, a scris pe Facebook preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Acesta susţine că izoleta este absolut necesară pentru că Secţia de dializă a Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost desemnată ca secţie COVID-19 pentru pacienţii dializaţi care ajung în stare gravă.

Izoleta costă 29.500 lei fără TVA, iar termenul maxim de livrare a fost 10 mai, după cum preciza şeful Consiliului Judeţean la momentul în care a fost făcută comanda de achiziţie.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Este exact ce ne trebuie pentru focarul din Posta – seamana la fix cu coviltirul cu care sunt obisnuiti concetatenii de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: