Administrație Educaţie

„JOB SHADOW DAY”. Vezi aici cine sunt oamenii din „umbră” ai polițiștilor buzoieni!

Hotărâţi să devină poliţişti, 25 de elevi de la Colegiul Economic Buzău vor fi astăzi, timp de câteva ore, „în umbra” poliţiştilor din cadrul mai multor structuri ale IPJ Buzău.Picture 030

Așa cum i-a obișnuit pe cetățeni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău se implică din nou într-un proiect ce vizează latura socială a urbei noastre. De data aceasta, este vorba despre proiectul de educaţie pentru orientare în carieră „Job Shadow Day”.

Desfăşurat în conformitate cu normele prevăzute în ghidul Junior Achievement Romania, proiectul urmăreşte ca, prin participarea la activităţile desfăşurate de angajaţii unei instituţii, elevii de liceu să înveţe mai multe despre îndatoririle şi responsabilităţile pe care le presupune locul de muncă respectiv.P1140310

  •   Astfel, 25 de elevi din cadrul Colegiului Economic Buzău, care şi-au manifestat dorinţa de a deveni poliţişti, vor petrece câteva ore „în umbra” poliţiştilor din cadrul mai multor structuri ale IPJ Buzău.

Ei vor asista la misiunile desfăşurate de oamenii legii şi vor putea să înţeleagă mai bine activitatea Poliţiei, urmând ca, la final, să îşi dea seama dacă sunt pregătiți pentru o carieră în acest domeniu.

loading...
/* ]]> */