Știrile zilei

Joi se aleg vicepreședinții Consiliului Județean Buzău

Joi, 26 noiembrie 2020, va avea loc prima ședință ordinară a noului consiliu județean ales în urma scrutinului din 27 septembrie. 

Unul dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi îl reprezintă alegerea celor doi vicepreședinți ai instituției. Unul dintre posturi îi va reveni social-democratului Adrian Petre, în timp ce fotoliul ocupat până acum de Romeo Lungu ar urma să-i revină lui Felix Rache, coordonator Pro România Buzău.

În cadrul aceleiași ședințe, consilierii vor lua act de încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului doamnei Ichim Carmen Adriana, prin demisie și declararea ca vacant a unui loc de consilier județean

De asemenea, pe ordinea de zi mai figurează proiectul de hotărâre nr. 192/11.11.2020 privind aprobarea componenței nominale a comisiilor de specialitate pe domenii de activitate ale Consiliului Județean Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Nu stiu daca Felix Rache de la Pro romania merita vicepresedinte pt. ca ei fac parte din tradatori care se lasa dusi de vint. Guvernul de incompetenti al PNL sunt adusi la putere de tradatori Tariceanu si Ponta de la Pro Romania. Romanii spun ca tradatorii nu au ce cauta in functii de conducere, ei nu vor fi votati de romanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button