Educaţie

Joseph Hadad de la Top Chef jurizează joi preparatele elevilor de la „Meserii și Servicii”

Renumitul Bucătar Joseph Hadad, unul dintre jurații emisiunii Top Chef de la Antena 1, va sosi la Buzău joi, 15 mai, unde va face parte din juriul unui concurs gastronomic inițiat de Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii”

Concursul „Cel mai bun bucătar”, organizat de Elena Iordache, profesor chef-hadadde discipline tehnologice la liceul amintit, se ține de mai mulți ani în școala care îi pregătește pe buzoieni pentru diferite profesii.

Anul acesta, președintele juriului va fi nimeni altul decât Joseph Hadad, bucătar apreciat și unul dintre jurații cunoscutului concurs gastronomic de la Antena 1.

„Joi, ne vom bucura de prezența domnului Hadad, care va conduce juriul concursului și avem încredere că cei doisprezece elevi  vor găti preparate culinare care să-i încânte pe cei care le vor analiza”, ne-a spus coordonatorul proiectului-concurs.

  • Cel mai bun bucătar va fi ales dintre doisprezece elevi de la diferite licee din zona de sud est a țării. Aceștia se vor întrece în două probe, menite să releve iaginația și „talentul” culinar al liceenilor:

Mai întâi, elevii vor avea de realizat un preparat, a cărui rețetă, pusă la dispoziție de organizatori, va fi extrasă dintr-o urnă de către „micul bucătar”.

A doua probă va fi una de imaginație, elevilor cerându-li-se să realizeze un decor pentru o salată, numai din produse de origine vegetală.

Copncursul, care îi are ca parteneri pe DSVSA și OPC Buzău, va începe la ora 09:00, în incinta liceului organizator.

Toți elevii participanți vor primi diplome, urmând ca cele mai apreciate trei preparate să fe premiate de bucătarul Joseph Hadad.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5