Știrile zilei

Judecător, DECIZIE în cazul procesului de omor al lui Cosmin Dan!

Nicio persoană străină nu mai are ce să caute în sala de judecată, la procesul de omor în care este judecat buzoianul Cosmin Dan. Este decizia de astăzi a instanței, după ce, la termenul precedent, un jurnalist prezent în sală a realizat fotografii în timpul procesului și a publicat declarații ale martorilor care pot afecta mersul procesului. 

La termenul de astăzi, tânărul acuzat că a ucis-o și incendiat-o pe fosta iubită, Valentina Nica, a fost adus de la penitenciarul Focșani încătușat, alături de un alt deținut judecat pentru tentativă de omor. Cosmin Dan riscă pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru că, în noaptea de 22 spre 23 februarie 2019, băut și aflat sub influența stupefiantelor, a venit de la București pentru a o pune la respect pe Valentina, fosta prietenă, care îi amenința relația cu actuala iubită.

Băiatul i-a dat foc cu benzina adusă de doi amici, sub privirile îngrozite ale celor aflați în apartament: actuala iubită – Anisia, un puști de 14 ani – Antonio și a celor doi prieteni care au adus sticla cu benzină, C. Radu și N. Alexandru. Nimeni nu a făcut nimic pentru a o salva pe Valentina din apartamentul cuprins de flăcări, tânăra sfârșind în chinuri groaznice, arsă de vie.

La termenul trecut, pe 24 octombrie, un jurnalist prezent în sală a efectuat fotografii și a înregistrat declarațiile martorilor, faptă de natură să influențeze mersul procesului, potrivit instanței. În consecință, la termenul de azi-dimineață judecătoarea a decis să invite afară toate persoanele care nu au legătură cu procesul.

Procurorul de caz a fost de acord, iar sala a fost evacuată, înăuntru rămânând doar inculpații, avocații și persoanele citate în dosar.

REPORTER BUZOIAN a decis să nu mai difuzeze imagini cu inculpații, cu martorii din proces ori cu rudele acestora în sala de tribunal. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

 1. Cosmine, in 9 luni de zile astia nu au apucat sa faca nici macar jumatate de ancheta buna si corect.
  Aia de la Caracal pana la sf anului vor finaliza,desi Luiza este disparuta din Aprilie!
  Fereasca Dumnezeu de situatii de acest gen.
  Daca era un caz nefericit cand unui om normal la cap i se intampla din greseala sa omoare pe cineva aproape il executau astia.
  Si apropo de cetateanul din sala
  El se numeste TUREACA SAU TELEAGA.
  PUPINCURISTUL LUI TOMA FALIME TAR DE BUZAU

  AI GRIJA COSMINE SA NU SE IA SI LA TINE MODA PUPINCURELII

  1. Ce vina au ziaristi ca asta a dat foc unei persoane. Aiurea gandire. Mergi langa el daca iti pasa asa mult.Hai sa solidarizam acum cu un cocalar ce a dat foc unei vagaboande. Isi merita soarta fiecare dintre ei.Poate asa mai scapam tara asta de prosti

 2. Andrei tocmai asta spuneam dar se pare ca nu ai suficienți neuroni sa înțelegi ce am spus . De unde sti tu ca i a dat foc ? De la Ziariști ! Doar Ziariștii au spus asta , dar nu scrie nicăieri ca i a dat foc ! Ești prea prost sa ți dai seama , ce sa zic asta e lumea din ziua de azi ! La tot pasul numai prost. In afara de Ziariști nu au spus nimeni ca el a omorât o . Pentru ca nu a omorât o . Nu s a salvat din incendiu , nu scrie nicăieri ca a incendiato pe ea . Doar pe Facebook scrie de la prostii ăștia , și tu mai prost ca ei , in fine ma uiți pe zi ce trece :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: