CORONAVIRUS

Klaus Iohannis a decorat o buzoiancă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat un decret de decorare a comandatului Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, colonelul Florentina Radu, precum şi a locţiitorului pentru probleme de stat major, radu flcolonelul Constantin Ştefani, la propunerea MApN.
„Cu ocazia Zilei Medicinei Militare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute atât în îndeplinirea misiunilor specifice care le-au fost încredinţate, cât şi în activitatea profesională, Preşedintele României a conferit Ordinul «Meritul Sanitar» în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Ioniţă-Radu Ghe. Florentina, comandant (director general) la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central «Dr. Carol Davila» şi Ordinul «Meritul Sanitar» în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Ştefani A. Constantin, locţiitor al comandantului pentru probleme de stat major la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central «Dr. Carol Davila»”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
Col. Dr. Florentina Ioniţă Radu este buzoiancă, a absolvit în 1983  Liceul „B.P. Hasdeu” şi, în acelaşi an, a fost admisă la Facultatea de Medicină Militară. Este medic primar Boli Interne şi, până în 2014, a condus Secţia Gastroenterologie a spitalului bucureștean.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button