Utile

La ce să acorzi atenție când alegi ceasuri bărbătești la modă?

Ținutele domnilor primesc din ce în ce mai multă atenție, astfel încât domnii vor să folosească accesorii și să își definească ținutele după stilul lor. Printre cele mai folosite accesorii În cazul ținutelor masculine sunt ceasurile, butonii, pălăriile, cravată sau papion, diferite tipuri de genți, curele și chiar anumite modele de eșarfe.

Cum aleg domnii accesoriile pentru ținutele lor?

Atunci când își aleg ținutele, domnii țin cont în primul rând de evenimentul sau contextul în care vor purta această ținută. Apoi foarte mare importanță o are stilul personal al fiecăruia. Degeaba este vorba de un eveniment important, la care poate se impune o anumită ținută, însă persoana respectivă nu dorește să poarte un costum și nu se simte confortabil îmbrăcat așa. În acest caz va introduce în ținută piese care să îl reprezinte și va îmbina oarecum articolele pentru a corespunde atât evenimentului cât și stilului său. Un ceas bărbați va completa mereu, orice ținută, și modelele care se găsesc pe piața sunt atât de variate încât se poate găsi ceasul potrivit pentru orice bărbat.

Modele de ceasuri la modă pentru bărbați

Pentru că ceasul este poate cel mai des întâlnit accesoriu în ținuta unui bărbat, este necesar să vedem la ce criterii se uită domnii atunci când aleg ceasul potrivit. În primul rând trebuie să ții cont că în zilele noastre ceasurile nu au doar funcția de ceas, ci sunt folosite și cu alte funcții, de exemplu de cronometru sau de măsurat viteza sau distanța parcurse. În plus, ceasurile inteligente pot înlocui cu succes telefonul și pot fi folosite atât pentru comunicare cât și pentru alte funcții importante.

Însă, în primul rând, în alegerea ceasului potrivit într-o ținută, domnii vor ține cont dacă acesta este unul elegant sau unul sport. Pentru a ne da seama trebuie să știm că ceasurile elegante au de obicei curea din piele și cadran elegant, poate chiar încrustat cu pietre prețioase. Pentru un ceas mai sport este potrivită o curea de silicon. Ceasurile care au curea metalică se pot purta în ambele situații, în funcție de context, însă cel mai bine merg în ținute casual.

Overhead view on Outdoor close up fashion hipster woman wearing stylish hat, checking time on modern wrist watch, brown faux fur coat in fall mountain forest at autumn adventurous hiking trip.

Accesorii pentru bărbați – de nelipsit din ținutele de zi cu zi

Accesoriile pentru bărbați sunt la fel de comune ca cele pentru femei, aceștia adăugând ținutelor lor de la genți, portofele, bijuterii până la pălării și eșarfe. Dacă dorești să găsești o selecție de accesorii pentru bărbați poți să vizitezi https://www.epantofi.ro/accesorii/articole-din-piele/portofele/portofele-pentru-barbati.html și poți alege articolele potrivite pentru tine, sau de ce nu, potrivite pentru cei dragi. Chiar și atunci când dorești să faci un cadou, cea mai bună alegere poate fi un accesoriu. În acest fel vei reuși să îi surprinzi pe cei dragi cu cele mai potrivite cadouri, cu fiecare ocazie.

Ținutele care sunt accesorizate par mult mai îngrijite și mai atent alese. În momentul în care te vei folosi de accesorii ai toate șansele să obții o ținută care nu va trece neobservată și care te va face să te simți bine și îți va da încredere în tine.

Accesoriile sunt de cele mai multe ori accentele care definesc ținuta, făcând diferența dintre banal și extraordinar. Ceasurile sunt printre preferate, acestea fiind și la nivelul la care devin obiecte de colecție, dacă vorbim despre ceasuri foarte scumpe.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button