Administrație

Lacrimi și durere la conferirea titlurilor de „Cetățean de Onoare” al Buzăului

Lacrimi și tristețe marți, 16.04, la conferirea titlurilor de „CetățeanP1140455 de Onoare al Buzăului”, ediția 2014. Profund indurerata, mama jurnalistului Laurențiu Păun, decedat luna trecută în urma unui cumplit accident, a venit să ridice diploma de „Cetățean de Onoare” acordată post-mortem fiului său.

Mama jurnalistului nu a avut puterea să rostească niciun cuvânt în memoria lui Laurențiu, însă a ținut să mulțumească tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat pe tânărul cameraman:

„Le mulțumesc tuturor celor care i-au oferit fiului meu acest titlu și în special celor de la TV Buzău. Atât cât a stat acolo a fost P1140456prețuit și ar fi făcut multe pentru orașul în care s-a născut, dar totul s-a sfârșit..”, a mărturisit cu tremur în glas mama lui Laurențiu.

Laurențiu Păun avea 31 de ani și era cameraman la postul local de televiziune TV Buzău. Duminică, 2 martie, în timp ce filma un accident rutier, un bolid  scăpat de sub control l-a acroșat în plin pe tânăr, strivindu-l efectiv de autoturismul pe care îl filma.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: