SportȘtirile zilei

Le-a plăcut la Buzău! | Organizatorii GTC Tropy 2016 – „Ziua cea mai lungă” au ales să vină anul acesta tot la Sărata Monteoru

Organizatorilor competiției GTC Tropy le-au plăcut condițiile de la Sărata Monteoru, drept pentru care au ales ca ediția 2016, desfășurată în perioada 15-18 septembrie, să aibă loc tot în stațiunea buzoiană:

„GTC Motorsport si Red Bull te invita la un concurs unic, in care poti sa-ti testezi abilitatile off-road, capacitatea de efort dar si sa-ti faci propria strategie. De vineri pana sambata, trasee de zi si de noapte; tu decizi cand mergi si cand stai, cat dormi, cat stai in pauzele de masa… Competitia se va desfasura conform Regulamentului Sportiv CNOR, completat de Regulamentul Particular GTC Trophy 2016.

Anul acesta, concursul imbina rigoarea si performanta unei etape de campionat national cu ineditul formatului special „Ziua cea mai lunga”, care presupune parcurgerea probei de traseu intr-un interval maxim de 24 de ore, mergandu-se astfel ziua dar si noaptea pe cei 180-250 de km off-road pentru fiecare clasa.

Competitia este compusa din proba de Trial – Vineri 15.09 de la ora 10.00 si din proba de Traseu, care are 2 stagii de traseu, fiecare cu cate 2 sectiuni; abordarea acestora se face consecutiv, avand intre ele Stop-Timp. Startul in proba de Traseu se va lua Vineri, incepand cu ora 15.00. Fiecare echipaj va avea la dispozitie un timp maxim de 24 de ore, care va include timpul efectiv de parcurgere a traseului si timpul petrecut in cele 3 Stop-Timp dintre sectiuni, pentru masa, somn si alimentare combustibil sau/si reparare masina.”, transmit organizatorii.

Programul GTC Trophy 2016 poate fi consultat AICI.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button