Politică

Librăria I.L.Caragiale, ”mărul Discordiei” în Consiliul Local Municipal

PP-DD, UNPR și administratorul Librăriei Caragiale s-au luptat ieri în ședința Consiliului Municipal pentru a obține închirierea spațiului situat la parterul blocului O1, din bld. Unirii.1ihgyu

Toți trei solicitanți au cerut același lucru, adică nici mai mult, nici mai puțin decât să se mute în spațiul de la parterul blocului, unde, până acum, a funcționat ani buni librăria amintită.

De precizat că nici UNPR, nici PP-DD nu au un sediu în care să își desfășoare activitatea.

Primii care au cerut sediul din Unirii au fost cei de la UNPR, reprezentați de senatorul Constantin Popa. Deși și-a susținut cauza în fața foștilor colegi consilieri, aceștia din urmă au votat împotriva proiectului de dare în folosință a spațiului către ”progresiști”

Nici cei care s-au opus dorinței UNPR n-au avut mai mult noroc. Înscriși și ei în cursa pentru închirierea aceluiași sediu, consilierii PP-DD s-au trezit că proiectul de hotărâre prin care li se închiria râvnitul spațiul a fost respins, cu mai multe voturi împotrivă și câteva abțineri.

Norocoșii au fost cei de la librărie, care au obținut cu majoritate de voturi închirierea spațiului de la parterul blocului O1.

Librăria ”Caragiale” a devenit un simbol pentru cartea buzoiană și un punct de reper pe ”harta” municipiului, nu de puține ori, buzoienii fixându-și întâlnirile

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close