Educaţie

Lidl ar urma să deschidă un magazin la ieșirea spre Mărăcineni

Lidl România ar urma să deschidă un al patrulea magazin în Buzău, la ieșirea din municipiu către Mărăcineni.

Viitorul magazin ar urma să fie amenajat dincolo de cartierul Orizont, pe aceeași parte, pe un teren achiziționat în urmă cu doi ani. Inaugurarea unui al patrulea magazin în Buzău face parte din strategia de vânzări a companiei, care își dorește să aibă puncte de lucru la toate intrările în oraș.

În prezent, Lidl are deschise două magazine în Buzău – Aleea Sporturilor și Eroilor – și se pregătește să îl deschidă pe al treilea, pe strada Transilvaniei, pe un teren cumpărat de la Romcarbon.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice.  Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button