Economic

Lidl deschide al treilea magazin în municipiul Buzău

Municipiul Buzău va avea un al treilea magazin Lidl, după cel din Broșteni și cel de pe Calea Eroilor. 

Retailerul german Lidl vrea să-și construiască un nou supermarket în Buzău, pe un teren cumpărat de la Romcarbon. Noul punct comercial ar urma să fie situat pe strada Transilvaniei, în apropierea fabricii de mase plastice.

Romcarbon Buzău (ROCE), companie de 31 milioane de lei care activează în principal în domeniul procesării maselor plastice, a anunţat deja la Bursă că a încheiat un antecontract cu retailerul german Lidl prin care să vândă pentru 1,63 milioane de euro un teren din Buzău.

Promite să vândă, liber de orice sarcini şi de orice construcţii, la preţul de 1.629.540 euro, o suprafaţă de teren situată în municipiul Buzău, Str. Transilvaniei nr. 132 (suprafaţă care va rezulta în urma unor operaţiuni de dezlipire, cumpărare imobil vecin şi alipire succesive, realizate ulterior semnării antecontractului), în scopul exclusiv al executării pe acest teren a unui supermagazin marca LIDL (Proiectul)”, se arată la Bursă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Stau pe intr.Maior Toma Anastasiu ( cunoscuta ca intr.Concas ) si astept de mai bine de 4 ani sa o asfalteze.Am crezut ca avem noroc cu asfaltarea str.Transilvaniei dar nu s-a întâmplat nici anul acesta. Cui sa ne adresam sa ne audă și pe noi cineva. Menționez ca se circula intens pe aceasta Străduța pentru ca se înfunda la betoniera Concasului și trec mașini grele cu materiale și mai sunt și multe mașini care sunt parcate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button