Știrile zilei

Limbaj de polițist local: „Să îmi sugeți p… toți trei!”

Derapaj grav al unui bărbat despre care există date că ar fi angajat al Poliției Locale Buzău. În urma unui articol referitor la introducerea de probe fizice pentru angajații acestei instituții, bărbatul se dezlănțuie pe Internet, amenință și înjură ca la ușa cortului, printre persoanele vizate aflându-se și primarul Buzăului.

Victime limbajului licențios imposibil de reprodus aici îi cad primarul municipiului, Constantin Toma, și directorul Poliției Locale, Adrian Teodorescu. Deși lucrează într-o instituție în care onoarea și respectul ar trebui să îi definească întreaga carieră, bărbatul care îmbracă haina de stat nu se sfiește să înjure și să amenințe ca la ușa cortului. Deranjat de un cititor care îl previne că ar putea fi reclamat la director și la primar, acesta postează o replică halucinantă:

Sa îmi sugeti p… toti 3!”

De tirada polițistului local nu scapă nici presa, pusă la zid pentru libertatea de a fi scris despre probele fizice pentru polițiști: „Nesimțitule”, „drogat ordinar”, „scârbă de om” sunt doar câteva dintre apelativele folosite de cel pe care cetățenii îl plătesc ca să le asigure ordinea.

  • Mareșalul Antonescu, chemat să facă dreptate.

Unde se termină calomnia încep afirmațiile ce aduc atingere dreptului constituțional la libera exprimare. Polițistul local evocă persoanalitatea mareșalului Antonescu, atunci când se simte deranjat de anumite comentarii:

Daca mai trăia putin Antonescu, cu siguranță câțiva care comentează aici nu existau!”

Mai jos puteți citi o parte din elucubrațiile așa-zisului om al legii, cu mențiunea că halucinanta discuție în integralitatea ei poate fi citită la postarea din grupul Media Locală Buzău. Facem precizarea că întreaga conversație este vizibilă pe Facebook, adică în spațiul public:

V I Stefan Bai scarba de om de ce atasezi poze mincinoase ? Deschideti poza sa vedeti ca este un tricou cu o dunga rosie . Asta posteaza ce vrea el sa denigreze atati colegi . NESIMTITULE !

Maria Oancea Un nesimțit. …c’è fălci are Cosmin Sontica,cam asa o sa fie el peste un an😅😕😠

Don Florentin David Dk tot se cred politisti…este pur si simplu normal sa sustina probe sportive. In toate institutiile de acest gen se dau probe sportive. Cu parere de rau pentru cei care nu le trec…dar e de munca si in privat
VI STEFAN: Daca mai traia putin Antonescu cu siguranta cativa care comenteaza aici nu existau.
Don Florentin David Aaaaa…. esti asa zis politist LOCAL…ai burta si cu siguranta nu vei trece probele sportive…deai faci gargara…imi pare rau pt tine
V. I. STEFAN: Ma cacatule vezi de treaba ta !!
Don Florentin David Mai usor cu jignirile
V.I. STEFAN: TU NU MA JIGNESTI MA JEGOSULE
MI-AI SUBT CUMVA SI TI-A STAT BURTA DREPT UMBRA ?
  Vezi ca dai cam multe commenturi pe aici !
Don Florentin David Deci clar esti asa zis politist LOCAL din comportament. O sa arat conversatia sefilor tai din primarie ca sa te linistesti
V.I STEFAN: si sa te freasc dumnezeu sa dai nas in nas cu mine. Normal ca sunt Și m-am saturat de jeguri de genul tau
Don Florentin David Ia ameninta.ma
V.I. Stefan dute dracu de generatie drogata
Don Florentin David Bn… Localule ne vedem la primarie. Sa vezi ce drogat sunt
V.I. STEFAN:  ma pis pe tine
Don Florentin David O sa trimit primariei conversatia. E foarte normal ceea ce am zis. Lucrezi intr.o institutie platita din banii contribuabililor si e normal sa se faca o selectie si o departajare exact ca in celelalte instituții.
Te asigur ca vei fi chemat de teodorescu la toma in birou.
V.I STEFAN: Sa imi sugeti p… toti 3!”

loading...

Reporter Buzoian

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Asa ne trebuie,ptr ca santem prosti,sii lasam sa faca ce vor din noi,ei ne pot injura pe facebok,noi nui putem injura pe ei,ca vezi doamne,sant la usa ta imediat,si.ti fute oamenda de nu te vezi,ca e fbk.u lu masa,bagameas p….n gura lor,de scarbele dracu,si iite un jeg de.al lor cum se exprima,ptr ca nu au mai mult de 2 clase,majoritatea dintre ei,stirbi,prosti si mai sant si ai dracu,bine le face,sa dea probele sportive,ca asa se face pa peste tot in armata,cine merite sa ia salariu de 4000 roni,nu toti lingaii.

/* ]]> */