Știrile zilei

Limitatoare de viteză până în rondul de la Autorola!

Numeroasele accidente produse în zona rondului de la Autorola ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva infrastructurii și semnalisticii rutiere de aici le lipsește ceva. Sunt prea multe evenimente rutiere soldate cu victime și prea mulți șoferi își scot mașinile din șanțuri, din cauza vitezei mari cu care se circulă în apropierea sensului giratoriu.

De aceea, vă propunem un sondaj de opinie referitor la oportunitatea montării unor limitatoare de viteză în apropiere de intrarea în sensul giratoriu ce marchează intersecția DN2 E85 cu DJ 203K.

Demersul este unul pur consultativ, având în vedere că autoritățile locale și județene nu au niciun cuvânt de spus în acest sens. Este bine știut faptul că DN2 E85 se află în administrarea CNAIR, companie cu sediul la București, iar orice modificare propusă aici trebuie să treacă mai întâi prin filtrul mai-marilor de la Drumuri.

Ultimul accident s-a produs astăzi și s-a soldat cu o victimă. Cauza producerii evenimentului, neadaptarea vitezei la condițiile de drum. În cuvinte simple, șoferii intră în rond cu viteză și frânează abia atunci când e deja prea târziu.

Limitatoarele de viteză din asfalt ar contribui la calmarea traficului și ar conduce la scăderea vitezei de rulare în zonă. Adică ar salva niște vieți. Dacă tot ne batem cu pumnii în piept că ne pasă.

Așadar, să votăm!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: