EducaţieȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

Lista școlilor din Buzău și rata lor de vaccinare în rândul personalului

UPDATE: Se pare că nu se va învăța cu prezență fizică la nicio școală sau liceu din municipiul Buzău. Toate Consiliile de Administrație din școli și licee ar fi decis să continue în on-line pentru cel puțin o săptămână.

Pe site-ul IȘJ Buzău nu apare însă nimic despre acest lucru.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

E oficial: Elevii din România se vor întoarce, luni, în bănci în unitățile de învățământ în care rata de vaccinare a personalului mai mare de 60%. Decizia a fost luată astăzi în ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

La Buzău, 91 de școli și grădinițe au rata necesară pentru a se deschide cu prezenţă fizică. Consiliile de Administrație pot propune însă ca orele să nu se reia în scenariul față în față, dacă numărul elevilor sau al profesorilor infectați este încă mare.

Informarea oficială o va face însă școala.

La Buzău circulă diverse scenarii Sana News informează   potrivit unor surse din educație, „consiliile de administrație ale școlilor și grădinițelor din municipiul Buzău, reunite vineri, au decis, pe linie, reluarea cursurilor în format online, fără prezență fizică. Surse din învățământul buzoian spun că nu a existat o recomandare oficială, dar deciziile s-au bazat pe rata crescută de incidență de la nivelul municipiului Buzău.

Școlile care au o rată de vaccinare mai mică de 60% în rândul angajaților vor desfășura cursuri online până când rata va depăși pragul impus de guvern.

Mai jos puteți consulta lista școlilor din Buzău și rata de vaccinare a personalului din fiecare:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button