Articolul zilei

Livada din Buzău în care îți culegi singur cireșele și poți mânca fructe pe săturate

Liniște, aer curat, relaxare, poate chiar un picnic în livadă și o experiență inedită pentru oricine. Cu aceste mici plăceri, dar și cu cireșe delicioase își întâmpină vizitatorii „Bunicu’ Marian”, proprietarul unei livezi de cireși din satul buzoian Limpeziș.

De curând, livada „La bunicu’ Marian” și-a deschis porțile pentru toți buzoienii dornici să petreacă o zi departe de agitația orașului, să mănânce cireșe pe săturate și să plătească doar pentru cantitatea de cireșe pe care o ia acasă. Cât? Douăzeci de lei pe kilogram.

Ce pot face vizitatorii în livadă? În primul rând, își pot culege singuri cireșele, direct din pom, alegându-le doar pe acelea pe care vor să le ia acasă. De asemenea, cei care doresc pot rămâne la un picnic la iarbă verde, chiar sub pomii încărcați de fructe.

Livada se află pe strada Trandafirilor, nr. 1, satul Limpeziș, comuna Movila Banului.

Livada de ciresi a bunicului Marian isi *deschide portile* in asteptarea prietenilor, a celor ce vor sa-si adune cirese pentru acasa, a celor ce vor sa ramana la un picnic la iarba verde si o portie de cirese si a tuturor celor ce vor sa ne revada in livada. Va asteptam cu drag!”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: