ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

„Livrare specială” pentru un buzoian. Gestul curierului l-a lăsat cu gura căscată

Un bărbat din Buzău a primit un colet special, iar gestul curierului l-a lăsat cu gura căscată. Uimirea sa nu a durat însă prea mult, bărbatul devenind agresiv imediat ce a aflat care este conținutul.

Întâmplarea a avut loc în a doua zi de Paști și l-a avur protagonist pe Cosmin Crăciun, un tânăr vlogger și consilier de la Primăria Mărăcieni. Implicat în numeroase activități din viața comunității, el a mers la locuința unui bărbt din comună pentru a-i livra un colet voluminos. În sac nu se afla altceva decât maldărul de gunoi pe care îl găsise abandonat pe terenul său agricol, lângă drum.

Așa i-a venit ideea de a i-l restitui aparținătorului. Nu i-a fost greu să stabilească cine e destinatarul coletului special, facturile la curent și alte utilități descoperite în gunoi oferind pe tavă numele și adresa acestuia.

După o scurtă discuție cu livratorul pachetului, de fapt, un sac negru umplut până la refuz, destinatarul și-a schimbat tonul și a devenit agresiv. Acesta a înșfăcat sacul și l-a returnat în portbagajul mașinii, după ce l-a îmbrâncit pe curierul de ocazie.

Cel care efectuase livrarea specială este un tânăr fermier din Mărăcineni, Cosmin Crăciun, cunoscut pentru participarea în numeroase acțiuni civice.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button