Știrile zilei

Localnicii din Colți, terorizați de urși | Atac violent, noaptea trecută

Împușcarea ursului care a făcut înconjurul televiziunilor nu a oprit atacurile din gospodăriile comunei Colți. Azi-noapte, un alt urs a dat iama în gospodăria unei bătrâne, omorând trei oi. Între timp, primarul comunei și-a cerut scuze pentru ieșirea de ieri, atunci când a turnat bere peste cadavrul animalului, dar a precizat că rămâne consecvent ideii că urșiii violenți trebuie recoltați.

Ieri dimineață vânătorii trimiși de AJVPS în zonă au împușcat un urs pe Valea Sibiciului, iar oamenii au fost siguri că au scăpat de probleme. Din păcate, un alt urs flămând a lovit din nou:

„Alt atac, alt urs. Problema e mult mai gravă. Mai e un urs abonat la carne din gospodăriile cetățenilor. A fost azi-noapte, invit ONG, protectia animalelor să-l ia și să-l ducă unde vor dânșii.”, a scris primarul comunei Colți, Pavel Petrișor Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Vizibil afectat de atacurile la adresă sa, primarul comunei Colți a spus astăzi, la Prefectură, că regretă comportamentul, dar că așa a înțeles să se bucure de prinderea fiarei ce a terorizat locuitorii.

Inspectorii Gărzii Naționale de Mediu vor verifica acum dacă s-au respectat regulile impuse în avizul de recoltare a ursului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button