Știrile zilei

„Lockdown” pe o comună din Buzău

Începând de mâine, comuna Bozioru va intra sub incidența noilor restricții impuse de guvern. Pentru că a depășit pragul de 4 la mie, toate magazinele vor fi închise la ora 18:00, iar circulația va fi interzisă după ora 20:00.

Pentru doar 4 cazuri de infectare, localitatea Bozioru va fi carantinată și este de așteptat ca, mâine, comuna să fie înțesată de polițiști. Se va urmări respectarea noilor restricții, care au fost hotărâte, astăzi, de guvernul PNL-USR-UDMR.

Potrivit documentului adoptat de Guvern, în localitățile cu o incidență mai mare de 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00, cu două ore mai devreme față de restul localităților. Măsura se va aplica și în localitățile în care incidența este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, magazinele vor fi închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii.

Se închid și sălile de fitness în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mie. Totodată, Guvernul a luat mai multe decizii pentru a permite circulația în noaptea de Înviere.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Atențiune :
    După orele 20:00 iese covidu fără declarație și vă infestează !!!
    Câtă prostie în instituțiile statului , mai ales în rândul milițienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: