Economie&BusinessȘtirile zilei

LOCUL din Buzău care te scutește de nervi și de timp pierdut! | Puțini știu de el

La fiecare început de an, sute de buzoieni iau cu asalt ghişeele Direcţiei Taxe și Impozite a Primăriei Buzău pentru a-şi plăti dările. Ieri, holul instituției a devenit neîncăpător, în timp ce casierele aproape că n-au mai făcut față numărului mare de solicitări ale contribuabililor dornici să-și plătească taxele locale chiar în prima zi a anului.

În tot acest timp, în Buzău există un ghișeu care abia emite câteva chitanțe pe zi. De ce nu se îngresuie contribuabilii aici este simplu: Nu știu de existența lui.

La etajul Galleria Mall funcționează, de ani buni, Direcția de Evidență a Populației, structură aflată în subordinea Primarului. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, municipalitatea a înființat aici și un ghișeu la care solicitanții de cărți de identitate își pot plăti taxele necesare. Puțini sunt însă cei care știu că aici își pot plăti impozitele și taxele, evitând aglomerația de la Direcția Economică.

Buzoienii trebuie să știe că, plătind la ghișeul din Galleria Mal, NU vor pierde bonificaţia de 10% pentru plata integrală a impozitelor şi taxelor locale, care se acordă până la 31 martie.

Astfel, contribuabilii pot împușca doi iepuri deodată: achitarea taxelor și o sesiune de cumpărături în mall-ul în care poți găsi aproape orice.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close