Știrile zilei

FOTO: S-a deschis recent | Iată cum sunteți întâmpinați!

Sunt puțini buzoieni care nu au gustat încă din delicioasa pizza preparată de maeștrii bucătari ai Pizzeriei Toscana. Intrați pe piața din Buzău anul trecut cu un produs de o calitate superioară, cei doi frați care au adus în oraș gustul pizzei italienești au cunoscut repede succesul, iar asta numai datorită modestiei și respectului pentru client.

Și pentru că vorbim despre clienți, trebuie spus că pizzeria Toscana a venit în întâmpinarea acestora cu un loc în care vei putea spune că te face să te simți în largul tău. Este vorba despre noua terasă a pizzeriei, situată tot pe strada Marghiloman, nr. 93, alături de încăperea în care se prepară delicioasele „roți” din aluat.

Nicăieri nu poți respira mai bine aerul toscan decât pe terasa pizzeriei, care a fost extinsă și modernizată, însă fără a știrbi ceva din frumusețea peisajului rustic. Aici, verdeața este la ea acasă, iar prospețimea și răcoarea sunt cuvintele de ordine.

Terasa a fost deschisă zilele trecute, iar primii clienți i-au trecut deja pragul. Buzoienii și prietenii pizzeriei sunt așteptați în fiecare zi, de la 11:00 la 23:00, să servească o pizza abia scoasă din cuptor sau să se răcorească cu o bere rece.

Barul este aprovizionat cu băuturi autohtone și de import, care pot satisface și cele mai pretențioase gusturi: de la berea românească până la Efesul turcesc, de la popularul Alexandrion până la rafinatele Chivas Regal, Beluga și Grey Goose. De asemenea, împătimiții licorii lui Bachus nu trebuie să plece de la Toscana până nu vor gusta vinul casei, un produs care cu siguranță le va satisface pofta, dar mai ales buzunarul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close