Știrile zilei

LOCURI DE MUNCĂ Buzău / Șansă de angajare pentru mii de buzoieni, săptămâna aceasta

Aproape 10% din populația activă a Buzăului se află în șomaj. * Vineri, 24 aprilie, AJOFM Buzău oferă o șansă la angajare prin Bursa Generală a Locurilor de Muncă. * Buzoienii aflați în căutarea unui job au la dispoziție cinci locații pentru consultarea ofertelor.ajofm
Vineri, 24 aprilie, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment ce urmează să aibă loc în cele 41 de agenții județene și în cea a municipiului București. Buzoienii aflați în căutarea unui loc de muncă vor avea la dispoziție oferta angajatorilor locali care s-au înscris la acest eveniment. Pentru bursa din acest an, la nivel județean, solicitanții sunt așteptați în cinci puncte de desfășurare: Galleria Mall (Buzău), strada Plutonier Torcaru nr.12 bis (Râmnicu Sărat), Pogoanele, strada Libertății, bloc 4, ap.4, (Pogoanele), Calea Mihai Viteazul, bl.30, parter (Nehoiu), strada Nicolae Bălcescu, bl.C1, parter (Pătârlagele).
Anul trecut, Bursa Generală a Locurilor de Muncă a pus la bătaie 29.432 joburi, 8.207 persoane participante fiind încadrate în muncă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close