CORONAVIRUS

LOCURI DE MUNCĂ: O firmă din Germania caută 77 de persoane pentru sectorul turistic și hotelier

Criza locurilor de muncă din România face ca tot mai mulți buzoieni să își îndrepte atenția către un job în afara granițelor. O firmă din Germania caută 77 de persoane care să lucreze în domeniul turismului, urmînd ca selecţia de personal să fie făcută la Braşov, în perioada 19-20 februarie.
Programul de selecţie se derulează prin EURES România şi pune la dispoziţie 77 de posturi pentru lucrătorii bucatari-680x365calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să lucreze sezonier în Germania.
Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi).
Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începînd cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1300-1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).
Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. La acest eveniment, și-au anunţat participarea peste 45 de persoane care corespund ofertei prezentate de angajatorii din Germania.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: