Știrile zilei

SHARE! Locurile din Buzău în care vei simți magia sărbătorilor!

O adevărată emulație a voioșiei. Asta vor simți buzoienii care vor trece pe sub tunelurile de lumină amenajate de Consiliul Județean pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău. 

Ca în fiecare an, zona Consiliului Județean Buzău și cea a Muzeului Județean Buzău vor fi înfrumusețate de cele două tuneluri de lumini. O noutate o reprezintă faptul că în fața Consiliului Județean Buzău a fost montat un sistem de sonorizare și iluminat festiv, astfel că buzoienii pot asculta colinde și se pot bucura de un joc de lumini pe ritmul muzicii.

De asemenea, clădirea Consiliului Judeţean va beneficia și anul acesta de un iluminat festiv special, asigurat printr-un sistem de proiecție. În perioada 01-06 decembrie va fi proiectat un mesaj dedicat Centenarului Marii Uniri. Luminile de Crăciun vor fi aprinse în data de 1 decembrie, la ora 17.00.

De asemenea, pe 5 decembrie se vor aprinde și luminile de Crăciun în Stațiunea Sărata-Monteoru. Aici, copiii din comuna Merei vor susține un concert de colinde, în jurul bradului amplasat în Parcul Monteoru, vor primi cadouri și vor putea urmări un foc de artificii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.